• Amprentă Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
  Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
 • Amprentă Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
  Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
 • Amprentă Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
  Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
 • Amprentă Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
  Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
 • Amprentă Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
  Neuropatia compresivă de nerv median în canalul carpian
Amprentă Amprentă

Sabău Angelica

Am fost diagnosticată cu sindrom de tunel carpian, la ambele mâini. Am ales să fiu operată de domnul doctor Vladislav Gyebnar.
Iată argumentele care vin în sprijinul deciziei mele și care recomandă acest medic a fi chirurgul ideal, în adevăratul sens al cuvântului:

1) COMPETENȚA PROFESIONALĂ, manifestată sub două aspecte: a)excepționala pregătire teoretică. Medicul Vladislav Gyebnar este doctor în științe medicale, titlu acordat la finalul unui studiu aprofundat al maladiilor pe care le tratează și a unei temeinice munci de cercetare; b)excepționala pregătire practică, experiența, consacrate prin multiplele cazuri precedente soluționate cu succes;

2) COMPETENȚA DISTINCTIVĂ. Domnul doctor se deosebește de ceilalți chirurgi prin faptul că informează o întreagă populație asupra bolilor din domeniul său de interes prin intermediul site-ului bestetic.ro dar și al canalului you tube. Urmărindu-i prezentările, mi-am pus singură un diagnostic corect, anterior confirmării lui prin investigațiile de specialitate. Mi-au fost extrem de utile informațiile deoarece știam ce mă așteaptă.

3) COMUNICAREA DIRECTĂ CU PACIENȚII. Dumnealui răspunde cu promptitudine, în maxim o oră, oricărui comentariu, e-mail sau solicitări telefonice. Când l-am sunat eu, avea o intervenție și nu a putut vorbi. M-a sunat de îndată ce a fost posibil acest lucru.

4) ÎNCREDEREA INSUFLATĂ PACIENTULUI. Deși am fost disperată după efectuarea electromiografiei, curând ce am vorbit cu dânsul, mi-au crescut aripi, simțeam că în bezna vieții mele s-a făcut lumină. Am intuit că odată ajunsă pe mâna lui, lucrurile vor decurge în direcția cea bună.

4) EXPRIMAREA CLARĂ. Concis, am fost informată asupra avantajelor dar și a riscurilor operației. Decizia de a mă opera mi-a aparținut mie.

5) COMPASIUNEA. De la început, acest medic mi-a înțeles durerea și și-a dat tot interesul pentru a mă vindeca.

6) EMPATIA. Domnul doctor are capacitatea de a se pune în pielea bolnavului, înțelegând toate problemele acestuia. Eu am fost operată chiar în ziua consultației întrucât începea un nou an școlar și trebuia să mă prezint la serviciu iar până atunci era necesar să mă vindec la ambele mâini. Nu a pus problema că nu ar putea efectua intervenția din cauza altor programări.

7) MODUL DE ORGANIZARE AL ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE. De cum am trecut pragul clinicii în care funcționează, am fost întâmpinată de un personal medical cu alese trăsături de caracter, absolut necesare oricărui pacient. Asistentele medicale m-au informat pas cu pas asupra a ceea ce urma să mi se întâmple. A existat o grijă sporită față de persoana mea , nefiind nicio clipă scăpată din privire.

8) COMPORTAMENTUL. Domnul chirurg este un adevărat gentleman. Vorbește politicos, calm, cu multă amabilitate și are charismă. În sala de operație, a fost o prezență agreabilă. Zâmbetul exprimat mi-a transmis o stare de confort.

9) SIMȚUL RESPONSABILITĂȚII. Pe durata intervenției, a vorbit cu mine, pentru a se asigura că totul este la parametrii normali.

10) DESCHIDEREA FAȚĂ DE NOU. Domnul doctor este la curent și folosește cele mai noi inovații și proceduri apărute în domeniu. Astfel, tehnica folosită de dumnealui este metoda miniminvazivă, deschisă,cu incizie minimă (2cm), cicatricea după vindecare fiind invizibilă. Operația este total nedureroasă. Chiar și pentru injecția de anestezie, are tehnica lui. Masează locul iar pișcătura este insesizabilă. În ceea ce mă privește, imediat după operație mi-au dispărut amorțelile, manifestate prin șocuri electrice extrem de chinuitoare. Medicul mi le-a luat cu mâna, însă nu orice mână, ci una de aur. Am primit o listă de instrucțiuni la plecare. Pe baza acesteia, am putut să-mi monitorizez evoluția postoperatorie. Totul a mers ca la carte. Mai mult, spre surprinderea mea, recuperarea a luat-o înaintea cărții. Dezmorțirea mâinii după anestezie, încetarea durerilor postoperatorii, abilitatea mâinilor mele de a face unele activități au avut loc înaintea termenului demonstrat științific. Mi-am dat seama, că am fost beneficiara unei intervenții efectuate cu multă seriozitate și perfecționism.

11) DISPONIBILITATE. După operație, ori de câte ori am avut vreo nedumerire, domnul doctor a găsit timpul necesar să stea de vorbă cu mine, în ciuda faptului că profesia de chirurg îi cere multă concentrare, solicitare, uneori fiind epuizantă. Tonul vocii, blândețea acelei întrebări cu care mi se adresa (S-a întâmplat ceva?), mă făceau să uit de orice neplăcere.

12) UMANISMUL. Acest medic îmbină dimensiunea tehnică a medicinei cu cea umană. Domnul VLAD, așa cum îi spun apropiații, este UN MEDIC DE SUCCES și aceasta deoarece înainte de a fi medic, este un OM DE OMENIE, atât în raporturile sale cu pacienții, cu colegii dar și cu intreaga societate.

Și-atunci, pentru toate acestea, cum să nu fiu mândră că pot spune: DOMNULE DOCTOR, SUNT SĂNĂTOASĂ! Vocabularul meu este mult prea sărac pentru a-mi exprima sentimentele de GRATITUDINE, RECUNOȘTINȚĂ, STIMĂ ȘI ADMIRAȚIE. În pofida acestui fapt,există două cuvinte concludente: JOS PĂLĂRIA!

Nu uita! Intervenția corectă și la timp, conferă cel mai bun tratament.
IMPORTANT!
Acest articol are scop strict educativ! Nu înlocuiește o consultație și nu stabilește un diagnostic. Te rog să consulți un specialist înainte de a lua o decizie medicală.

Testimoniale

M.G.

M.G.

Multe mulțumiri domnului dr Gyebnar și echipei sale pentru rezultatul final al operațiilor prin care am trecut.

Amprentă Amprentă
Forum

Forum despre Sindromul de tunel carpian

Discuții despre Sindromul de tunel carpian. Pune o întrebare iar specialistul nostru care se ocupă de Sindromul de tunel carpian îti va răspunde.

Ecografia în Sindromul de Tunel Carpian

Ecografia în Sindromul de Tunel Carpian poate fi utilă pentru diagnosticare, însă are anumite limite. Ne ajută să observăm anumite anomalii sau leziuni ale nervilor, însă acuratețea rezultatelor depinde foarte mult de tehnologia folosită și de medicul care interpretează aceste rezultate. Ecografia este complementară și se poate realiza, în anumite cazuri, pe lângă electromiografie, care […]

EMG – Studiile de conducere nervoasa sau electromiografia în Sindromul de tunel carpian

Electromiografia – EMG alături de examenul clinic, este principalul element care trebuie bifat în identificarea unui diagnostic de Sindrom de tunel carpian. Sindromul de tunel carpian este o neuropatie de compresie a nervului median la nivelul mâinii. La membrul superior există 3 nervi importanți: nervul median, nervul ulnar, și nervul radial. Fiecare dintre acești nervi […]

Stadiul de severitate la un Sindrom de tunel carpian – Cât de sever poate fi?

Care sunt stadiile de agravare ale Sindromului de Tunel Carpian? În evoluție, simptomele unui STC se instalează treptat și devin din ce în ce mai supărătoare: Stadiul 1 – furnicături și amorțeli tranzitorii în primele 4 degete de la mână care, apar și dispar spontan. Este un stadiu relativ dificil de recunoscut deoarece simptomele apar […]

Neuropatii de compresie care se pot asocia cu un Sindrom de tunel carpian

Din practica noastră clinică putem spune că un sindrom de tunel carpian poate să apară concomitent și cu alte neuropatii de compresie, având diferite puncte de compresie pe alți nervi periferici. Ce este o neuropatie de compresiune? Neuropatia de compresie este o afecțiune a unui nerv periferic, provocată de o presiune asupra nervului. Prin apăsare […]

Ne poți găsi și pe
Testează-te acasă pentru Sindrom de Tunel Carpian
Fă testul ACUM
Test Sindrom de Tunel Carpian
Fă testul ACUM
Test Sindromul de tunel carpian